Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Texture problemi ?

• Konbuyu başlatan Code
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 1K

Code

?????????
FT Kullanıcı
Herkese merhabalar sunucumda değişik bir texture problemi yaşıyorum yollar ve binalar böyle değişik bir hal alıyor.
Forumda araştırıp kıyafet paketini kaldır sorun çözülür gibi cevaplar gördüm kaldırdım ve çözülmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
47332

DF
benim paketimdede aynı yerde o sorun var fakat bende 64lük veya 128lik key koyunca düzeliyor

DF
Son düzenleme:
Merhaba en son yüklediğiniz modlu araç ve ymapleri kontrol ediniz.

DF
Herkese merhabalar sunucumda değişik bir texture problemi yaşıyorum yollar ve binalar böyle değişik bir hal alıyor.
Forumda araştırıp kıyafet paketini kaldır sorun çözülür gibi cevaplar gördüm kaldırdım ve çözülmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 47332
artifacts in son sürümünü yüklemen gerekli çözümü bu

DF
kontrol ettim kaldırdım fakat düzelmedi.
herhangi bir kıyafet paketi kullanıyorsan. Onu startlamadan serveri açmayı dene. Bende öyle çözülmüştü. (NOT:kıyafet paketi kullanmak istiyorsan en az argentum key'e ihtiyacın var)

DF
herhangi bir kıyafet paketi kullanıyorsan. Onu startlamadan serveri açmayı dene. Bende öyle çözülmüştü. (NOT:kıyafet paketi kullanmak istiyorsan en az argentum key'e ihtiyacın var)
Şuan keyim mevcut değil ondan kaynaklı olabilir mi acaba ?

DF
Modlu elbieseler hocam ve cm deden direk kapatırsanız oluyor modlu elbiseleeri kaldır sorun yok olacak

DF
Modlu elbieseler hocam ve cm deden direk kapatırsanız oluyor modlu elbiseleeri kaldır sorun yok olacak
Elbiseler ile alakası yok, elbiseleri stoplayınca devam eden bir sürü sunucu var. Eğer kıyafetleri stoplandığında olmuyorsa sebebi kıyafet paketi değildir. Texture olarak kıyafetlerden çekiyor, aynı texturede sorunlu modlu araba,dlc arabası,mlo map bunlar çakışıyordur. Aynı sorunu müşterim yaşıyordu dlc araçlarından kaynaklandıgını öğrendik.

DF
Elbiseler ile alakası yok, elbiseleri stoplayınca devam eden bir sürü sunucu var. Eğer kıyafetleri stoplandığında olmuyorsa sebebi kıyafet paketi değildir. Texture olarak kıyafetlerden çekiyor, aynı texturede sorunlu modlu araba,dlc arabası,mlo map bunlar çakışıyordur. Aynı sorunu müşterim yaşıyordu dlc araçlarından kaynaklandıgını öğrendik.
Kıyafet paketide yapıyor senden parası ile aldığımız pakette yaşadık. Senin paketinden kaynaklı bir sorun değil yanlış anlaşılmasın. Keyin süresi bittiği için ve bizde paketi stoplamadığımız için yaşıyorduk keyi alıp paketi tekrar startlayınca düzeldi.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!