Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar sunucuma bir ymap veya bir script eklemediğim halde textureler kayıyor ve uzaklaşınca düzeliyor bu saçma olaya anlam veremedim yardımcı olabilcek varmı ?
grafik paketi kullanmıyorum diğer arkadaşlarımdada bu sorun mevcut ve son 2-3 gündür başladı ondan öncesinde bir sorun yoktu ve bu 2-3 gün içerisinde bi ekleme çıkartma düzenleme bile yapmadım
Hepsini stopladım fakat localimdeki cache dosyası 30gb kadar çok fazla paket gördü bilgisayarım bir temizliyip sunucudada kıyafet paketlerini stoplayım deneyeceğim olmazsa bildireceğim.
Sorunun sebebi kıyafet paketinden kaynaklı olduğunu anladım fakat şunu merak ediyorum düzgün çalışan ve dokunmadığım kıyafet paketine ne oldu ? içine ekleme çıkartma veya oynama yapmadım bu durum çok garip.
Teşekkürler ama kıyafet paketini stoplamak pek etik değil düşünsenize kıyafet paketine para verip satın alıyorsunuz rol kalitesini ve görünümü güzelleştirip arttırmak için fakat böyle bi sorun yüzünden stoplamak zorunda kalıyorsunuz. Buda bir çözüm ama önermem şahsen başka bir yolunun olcağını düşünüyorum ya
Teşekkürler ama kıyafet paketini stoplamak pek etik değil düşünsenize kıyafet paketine para verip satın alıyorsunuz rol kalitesini ve görünümü güzelleştirip arttırmak için fakat böyle bi sorun yüzünden stoplamak zorunda kalıyorsunuz. Buda bir çözüm ama önermem şahsen başka bir yolunun olcağını düşünüyorum ya