Merhaba arkadaşlar, biz 0 dan bir sunucu dosyası hazırlamak istiyoruz ama şimdiye kadar hep temel olarak hazır paket aldığımız için bu sunucu paketinde olmazsa olmaz temel neler olmalı, işe başlamadan önce ilk olarak neler eklemeliyiz bilimiyoruz. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Yada elinizde hazır temel 0 bir paket varsa paylaşabilir misiniz? Kısaca başlangıç noktası içi yardım istiyorum. essentialmode dur menu builder falan tarzında scriptler olsun. Bize temel için neler lazım nasıl kendimize bir başlangıç paketi düzenleyebiliriz yardımcı olabilir misiniz? Şunlar şunlar lazım diye tek tek yazabilirseniz yada ekran görüntüsü falan çok güzel olur. Bunun yanında başlangıçta şunları şunları ayarla dediğiniz tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız çok seviniriz. Mesela bakıyorum paketlere ESX paketi vs. deniyor. ESX demek ne oluyor? Daha stabil vs. oluyorsa nasıl bir ESX paket oluşturulur? yada sunucuya daha hiçbirşey eklemeden FX Controller vs. gibi kuramamızı tavsiye ettiğiniz şeyler var mı? Kısaca siz yeni bir paket yapmaya başlayacak olsanız nelere dikkat ederdiniz biraz zamanınızı ayırıp bizlere bilgi verebilirseniz, yardımcı olabilirseniz dediğim gibi çok seviniriz.