Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-10 arasındaki telsiz kanallarında telsiz animasyonu var ancak 1-10 dan sonrakinde telsize elini göturmuyor yani animasyon olmuyor nasıl ayarlayabilirim
subscribers bölümü sebep oluyor yani eklediğiniz kanal şifreli.Kısaca şöyle söylemek istiyorum.Sadece şifreli yani ilk 10 kanalda animasyon geçerli oluyor.Size attığım Frekans 1 ve 2 de'ki kanalların şifresini nasıl kaldırılcağını bilmiyorum.Animasyonlu Telsiz ve tokovoip gibi paylaşımları olan fizzfau umarım yardımcı olur
subscribers bölümü sebep oluyor yani eklediğiniz kanal şifreli.Kısaca şöyle söylemek istiyorum.Sadece şifreli yani ilk 10 kanalda animasyon geçerli oluyor.Size attığım Frekans 1 ve 2 de'ki kanalların şifresini nasıl kaldırılcağını bilmiyorum.Animasyonlu Telsiz ve tokovoip gibi paylaşımları olan fizzfau umarım yardımcı olur