Ü
Üye silindi 26506
Guest
NORTH ROLEPLAY
Hepinize Merhaba arkadaşlar. Şimdi size NORTH ROLEPLAY'den bahsetmek istiyorum, tecrübeli yönetim ekibimiz ve Wipe sonrası geçtiğimiz yeni ve daha sağlam makinemiz ile tekrar siz değerli oyuncularımızın hizmetindeyiz.Kimi zaman Server List 'te üst sıralarda gördüğünüz sunucumuzda sizin için çoğu şeyi daha gerçekçi kılmaya çalıştık ve rol kalitenizi yükseltecek, aldığınız zevki doruklara çıkartacak Admin rol paslarımız ile işte karşınızdayız. NORTH ROLEPLAY ailesi olarak işte sizin sunduklarımızdan bazıları;
- 7/24 AKTIF YETKİLİ EKIBI
- +80 FPS
- HIZLI WHITELIST
- GERÇEKÇİ SİLAH SCRİPTİ
- İKEA SİSTEMİYLE İÇİ DÖŞENEBİLİR EVLER
- TÜM MODLU KIYAFETLER
- AİLE SİSTEMİ YOK , BARON KARTEL YOK TOPLULUK SİSTEMİ VAR
- GELİŞMİŞ SCRİPTLİ İŞLETMELER
- BİR BİRİNDEN GÜZEL GELİŞMİŞ MESLEKLER
- +100 MODLU ARAÇ
- İLGİLİ YÖNETİM EKİBİ
- DRİFT MODU
- ÖZEL SES MODLU ARAÇLAR
- NORTH ROLEPLAY , KALİTE ŞANS DEĞİLDİR
OYUNDAN KARALER:
Hepinize Merhaba arkadaşlar. Şimdi size NORTH ROLEPLAY'den bahsetmek istiyorum, tecrübeli yönetim ekibimiz ve Wipe sonrası geçtiğimiz yeni ve daha sağlam makinemiz ile tekrar siz değerli oyuncularımızın hizmetindeyiz.Kimi zaman Server List 'te üst sıralarda gördüğünüz sunucumuzda sizin için çoğu şeyi daha gerçekçi kılmaya çalıştık ve rol kalitenizi yükseltecek, aldığınız zevki doruklara çıkartacak Admin rol paslarımız ile işte karşınızdayız. NORTH ROLEPLAY ailesi olarak işte sizin sunduklarımızdan bazıları;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- 7/24 AKTIF YETKİLİ EKIBI
- +80 FPS
- HIZLI WHITELIST
- GERÇEKÇİ SİLAH SCRİPTİ
- İKEA SİSTEMİYLE İÇİ DÖŞENEBİLİR EVLER
- TÜM MODLU KIYAFETLER
- AİLE SİSTEMİ YOK , BARON KARTEL YOK TOPLULUK SİSTEMİ VAR
- GELİŞMİŞ SCRİPTLİ İŞLETMELER
- BİR BİRİNDEN GÜZEL GELİŞMİŞ MESLEKLER
- +100 MODLU ARAÇ