Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucu ArıyoruzTECRÜBELİ LSPD EKİBİ OLARAK SV ARIYORUZ.
40 50 ÜSTÜ AKTİF OLAN BİR SUNUCU ARIYORUZ ROLLERİMİZ HARD ÜZERİNE SVNİN DE HARD OLMASI GEREKİYOR İLGİLENEN ARKADAŞLAR VARSA DCDEN BANA ULAŞABİLİR. TECRÜBELİ LSPD EKİBİ OLARAK SV ARIYORUZ.
40 50 ÜSTÜ AKTİF OLAN BİR SUNUCU ARIYORUZ ROLLERİMİZ HARD ÜZERİNE SVNİN DE HARD OLMASI GEREKİYOR İLGİLENEN ARKADAŞLAR VARSA DCDEN BANA ULAŞABİLİR. TECRÜBELİ LSPD EKİBİ OLARAK SV ARIYORUZ.
-??? ????????- -Ailelere Mekanik ve Maddi Destek Yapılmaktadır -Gelişmiş Black Market -Yeni Galeri -Yeni Mod'lu Araçlar -Mod'lu Kıyafetler - Kaliteli Scriptler - Güzel Rol Kalitesi - ''Güncel V1 Paket - 0 Lag +80 Fps - Gelişmiş Meslek Sistemi - Adaletli Etkinlikler - Deneyimli & Hızlı Yetkili Ekip - Orta Ekonomi - İkramiye 50k - Daha Önce Deneyimlemediğiniz Tonlarca Yeni Script - Hepsi ve Daha Fazlası İçin ??? ????????
HELHEİM ROLE PLAY
Türkiye'nin en çok fps veren paketi!!!
Şehir içerisinde +90FPS .
Geliştirilmiş pd-sd menüleri.
Galeri'de modlu araçlar!!
Bol etkinlikli roller.
Aileler için geliştirilmiş malikaneler,
7/24 Aktif Destek
Discord linkimiz: