Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Team speak 3 e geçip hem telsiz hemde oyun içi konuşma istiyorum ama ts3 ile ilgili bilgim yok araştırdım bulamadım yardım edecek varmı sunucu nerden kiralanır vb
Ben fivem için kullanmıyorum teamspeak kiraladığım firmanın bilgisini özelden atıyorum sana reklam olmasın diye 1 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedi fiyatlarda gayet uygun ts 3.1.10 için
Ayrıca serverında kullanman içinde tokovoip kullanman gerekicek anlatımı mevcut ancak yinede bir anlatan olursa yararına olur.
Ben fivem için kullanmıyorum teamspeak kiraladığım firmanın bilgisini özelden atıyorum sana reklam olmasın diye 1 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedi fiyatlarda gayet uygun ts 3.1.10 için
Ayrıca serverında kullanman içinde tokovoip kullanman gerekicek anlatımı mevcut ancak yinede bir anlatan olursa yararına olur.