Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
QB Scriptleri ESX'e çevirme diye aratırsan google'da bulabilirsin çözümünü. Ayrıca qb framework'ün yoksa qb exportlayamaz basit mantık. Ya Target Sistemini ESX'e çevireceksin ya da ESX Target bulacaksın. Kolay gelsin.
QB Scriptleri ESX'e çevirme diye aratırsan google'da bulabilirsin çözümünü. Ayrıca qb framework'ün yoksa qb exportlayamaz basit mantık. Ya Target Sistemini ESX'e çevireceksin ya da ESX Target bulacaksın. Kolay gelsin.
Buldum çalışan bir tane peki scriptlere nasıl entegre edebileceğimi nerden öğrenebileceğime dair bir fikrin var mı dostum? Örneğin bankayı target ile açmak için vs vs.
Buldum çalışan bir tane peki scriptlere nasıl entegre edebileceğimi nerden öğrenebileceğime dair bir fikrin var mı dostum? Örneğin bankayı target ile açmak için vs vs.