Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

[TANITIM] /ped komutu ile vMenu'süz ped kullanımı

fizzfau

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
fizzfau.site
Öncelikle Merhaba

vMenu kullanmadan ped karakter kullanmak neredeyse imkansız olunca
ben de böyle bir şey geliştirdim. Henüz yapım aşamasında.

Özellikler

/ped: İstenilen pedin kullanılmasını sağlar

/loadped: Pedlerde yaşanan texture bozulmalarını düzeltir
aynı zamanda oyuncular oyuna tekrar giriş yaptıktan sonra bunu kullanırsa en son kullandıkları pedi yükler.

• /pedver: Adminlerin oyun içinden istenilen oyuncuya ped hakkı tanımlamasını sağlar.

• /pedhak: Oyuncunun ped hakkının olup olmadığını veya kaç tane ped hakkı olduğunu öğrenmesini sağlar.

Eklenmesi Planlanan Özellikler

• Adminlerin istedikleri oyuncuya direkt ped vermeleri

• Ped seçmiş olan oyuncuların oyuna girer girmez
/loadped komutunu kullanmasına gerek kalmadan ped karakterleriyle doğmaları

Eksikleri

• vMenu'deki gibi kıyafet alınamıyor maalesef ancak kıyafetçilerden birkaç değiştirme yapılabiliyor. (Bunu çözebiliceğimden emin değilim)

Video

Görüşlerinizi, önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Bana ulaşmak için:

DF
Açıkçası öyle bir şey olduğunu bilmiyordum bilseydim bu kadar uğraşmak yerine ekleme yapardım ama elinde varsa atabilir misin belki işime yarayacak bir şeyler çıkar
Bahsettiğim şey bu ama kalıcı ped değil. Çıkıp girince geçiyor. Geliştirmeye açık.

DF
Bahsettiğim şey bu ama kalıcı ped değil. Çıkıp girince geçiyor. Geliştirmeye açık.

hocam benim yazdığımda şöyle bir olay var girilen ped'i databasede tutuyor /loadped komutu da oradaki pedi çekiyor, kullanıcı oyuna girer girmez datada orası tanımlıysa bu komutu çalıştıracak bir kod yazdım ama nedense çalışmadı, şuan için oyuna yeniden girişte /loadped komutunun kullanılması gerekiyor. Spawnlandığında çalışması olayını da yaın zamanda çözerim umarım

DF
Adminim ama pedhak komutunu yapptığımda yetkiye sahip değilsiniz diyor ?

DF
Başarılı, eline sağlık.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!