Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Tanıtım [TANITIM] FEITH-MOTELS

• Konbuyu başlatan bayjr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 3K

bayjr

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
- Yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar, yada konuyla ilgili bir istek, fikir belirtebilirsiniz.

DF
Teşekkürler dostum

DF
Güzel duruyor, emeğinize sağlık.

DF
Teşekkürler yorumunuz için

DF
- Yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar, yada konuyla ilgili bir istek, fikir belirtebilirsiniz.
qalle-doorlock la yapılmış ücretsiz olarak bulunabilir. Mapde aynı şekilde. Kapı çalmada blackmarketden alıntı yani bu scriptlerin hepsi bulunabilir.

DF
qalle-doorlock la yapılmış ücretsiz olarak bulunabilir. Mapde aynı şekilde. Kapı çalmada blackmarketden alıntı yani bu scriptlerin hepsi bulunabilir.
Çok zeki arkadaşımı aynısını yapmaya davet ediyorum dediği gibi. Zaten entegreleri , yada otel içindeki kasalar uzaydan düşüyor oraya , yazık diyorum sadece.

DF
Çok zeki arkadaşımı aynısını yapmaya davet ediyorum dediği gibi. Zaten entegreleri , yada otel içindeki kasalar uzaydan düşüyor oraya , yazık diyorum sadece.
kasa eklemekten başka ne yapmışsınız stash ile bile yapılırdı

DF
Tamam emegine saglık ama yapılan şeyler şunlar blackmarket scriptinin hashini ve kordinatlarını değişmek esx_inventoryhud stash açmak doorlock koymak

DF
Dostum kullanılan şeyler belli , kimse baştan bir şey yaratmıyor blackmarketle ne alakası var , olan şeyleri birleştirip bir ürün elde edersin yanlış bir düşünce tarzı

DF
Dahada boş yorumları cevaplamıyıcam, zaten burda boş yorum yapılması bile arkadaşların nasıl zaman israfı olduğunun bir göstergesi.

DF
Dostum kullanılan şeyler belli , kimse baştan bir şey yaratmıyor blackmarketle ne alakası var , olan şeyleri birleştirip bir ürün elde edersin yanlış bir düşünce tarzı
hahahah komiksin ha forumdaki kapı çalmalı blackmarketi alıp npc hashini değişip koymussun alttaki bildirime kadar aynı (ç)alıyorsun bari o değil deme

DF
ve olan şeyleri birleştirince senin scriptin olmuyor malesef

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!