Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok zeki arkadaşımı aynısını yapmaya davet ediyorum dediği gibi. Zaten entegreleri , yada otel içindeki kasalar uzaydan düşüyor oraya , yazık diyorum sadece.
Çok zeki arkadaşımı aynısını yapmaya davet ediyorum dediği gibi. Zaten entegreleri , yada otel içindeki kasalar uzaydan düşüyor oraya , yazık diyorum sadece.
Dostum kullanılan şeyler belli , kimse baştan bir şey yaratmıyor blackmarketle ne alakası var , olan şeyleri birleştirip bir ürün elde edersin yanlış bir düşünce tarzı
Dostum kullanılan şeyler belli , kimse baştan bir şey yaratmıyor blackmarketle ne alakası var , olan şeyleri birleştirip bir ürün elde edersin yanlış bir düşünce tarzı