Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mousenin Orta Tekeriyle açılan tab menü çalışmıyor. Bu menüyü çalıştırmanın bi scripti var mı nolur yardımcı olun. Veya silahı envantere koyup ordan kullan diyerek kullanma scripti var mı lütfen yardımcı olun.
Mousenin Orta Tekeriyle açılan tab menü çalışmıyor. Bu menüyü çalıştırmanın bi scripti var mı nolur yardımcı olun. Veya silahı envantere koyup ordan kullan diyerek kullanma scripti var mı lütfen yardımcı olun.
aylar önce bu konuyu açmıştım. cevap bildirimlerini göremedim. sorunu çözeli olmuştu baya fakat unutmuştum bu konuyu açtığımı. ilgilenen moderatör arkadaşa, ve maliday beye teşekkürlerimi sunuyorum. konu kapanabilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!