Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar öncelikle. sway_carhud kullanıyorum. Araçla yüksek hızla, yavaş hızla ilerlerken bir anda araçtan atıyor. Düşme animasyonu vs. yok. Karakter dimdik ayakta duruyor, araçtan altımdan kayıp gidiyor. Hudu değiştirmeyi denedim çözüm bulamadım. Yardımlarınız için teşekkürler
Ayrıyeten kemer scripti kullanmıyorum. Carhudun içindeki sorunsuz aktif. Pek çok kez huddaki kemeri deaktif edip denedim, farklı kemer scriptiyle denedim fakat sonuç alamıyorum.
Merhaba , aynı sorun bizdede olmuştu ve yaklaşık 6 tane farklı kemer scripti denedik olmuyor sorun paketinizle alakalı biz VDS kaynaklı sandık ancak dediğimi gibi paket ile alakalı paket değiştirmeyi deneyin diğer çözümde araçtan atmayı köklü bir şekilde kapatma ancak bu durumda'da araba 500 ile çarpsa bile kişi düşmeyecektir
teşekkürler dostum. Sorunum bundan kaynaklıymış ben de tek tek script stopladıktan sonra denedim ve ambulancejob kaynaklı olduğunun farkına vardım. senin de ek olarak belirtmen güzel olmuş. çözmeye çalışan, fikrini belirtenlere teşekkürler. konu çözüldü olarak güncellenebilir.