Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımSunucuya herkesin katılması için açılan portlar.
Sunucumu başlatmadan önce modem arayüzünden portlarımı açtım 30120 şeklinde gelişmiş güvenlik özellikli defenderden udp tcp olmak üzere gelen ve gidene kurallar açtım ama hala arkadaşlarım vs ip ile giriş yapamıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Başlıca sebepleri Portların düzgün açılamaması ve Firewall kapanmamasıdır. Local'de girebiliyorsanız bu iki sebep haricinde bir sorun olmamalı.
Bu konuyla ilgili size şu iki rehber üzerinden ilerlemenizi tavsiye ederim. REHBER - 1 REHBER - 2
Başlıca sebepleri Portların düzgün açılamaması ve Firewall kapanmamasıdır. Local'de girebiliyorsanız bu iki sebep haricinde bir sorun olmamalı.
Bu konuyla ilgili size şu iki rehber üzerinden ilerlemenizi tavsiye ederim. REHBER - 1 REHBER - 2
dostum biz her türlü denedik ama başarısız firewall kapattık olmadı port her zaman açık firewall açtık gene olmadı izinleri verdim yok hiçbir türlü olmadı
evet türk telekoma türk telekom arayüzde zyxel yazıyodu eskiden de öyleydi bir ara modem yanmıştı değiştirdik değiştirdiğimizden beri hiç bişey olmadı daha
evet türk telekoma türk telekom arayüzde zyxel yazıyodu eskiden de öyleydi bir ara modem yanmıştı değiştirdik değiştirdiğimizden beri hiç bişey olmadı daha
Müşteri hizmetlerini arayıp arayüzden port açtığınızı ancak olmadığını bu yüzden 30120 portunun hem tcp hemde udp olarak açılmasını istediğinizi söylemelisiniz
Müşteri hizmetlerini arayıp arayüzden port açtığınızı ancak olmadığını bu yüzden 30120 portunun hem tcp hemde udp olarak açılmasını istediğinizi söylemelisiniz