Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba başlıkta da yazdığım gibi bazı insanlar sunucuma girerken connection timeout after 60 seconds hatası alıyor ve bu duruma denk gelen bir daha sunucuya girmiyor acil yardıma ihtiyacım var sebebini bulamadım bir türlü fikri ya da çözümü olan varsa bekliyorum,iyi forumlar.
İlginiz için teşekkür ederim fakat bahsettiğim gibi vds sunucuma kendim giriş yaparken sorun yaşamıyorum fakat bağlanmaya çalışan "bazı" oyuncular bu hatayı alıyor ve doğal olarak oyuncu kaybediyorum , yardımınız için teşekkürler.
İlginiz için teşekkür ederim fakat bahsettiğim gibi vds sunucuma kendim giriş yaparken sorun yaşamıyorum fakat bağlanmaya çalışan "bazı" oyuncular bu hatayı alıyor ve doğal olarak oyuncu kaybediyorum , yardımınız için teşekkürler.