Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Sunucunun Para Menüsünün Yerini Değiştirme Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre415

Üye
FT Kullanıcı
Herkese Selamın Aleyküm
Sunucudaki Para Menüsü allta Yer Alıyor Onun Yerini Sağ Üst Köşeye Nasıl Alabilirim?
Resim:

DF
esx_base script'inden html dosyanızdan veya css dosyanızdan yapabilirsiniz.

DF
kullandığın script esx_customui normalde internette bulunmuyor diye biliyorum elinde olması güzel bir şans. Yerini değiştirmek için esx_customui dosyana gir ordan html e gir ve style.css yi notepad++ ile aç

5.satırda şu kod dizinini bul :

position: absolute;
left: 350px; /* Default: 350px */
bottom: 20px; /* Default: 20px */

left: 18.2%; /* (18.2% Right Side of Map) | (82.0% Right Side of Screen) | (2.7% Above Map) */
bottom: 1.85; /* (1.85% Default-Fix for all 16:9 resolutions) | (21.0% Above Map) */
}

bunun şöyle değiştir

bottom: 800px; /* Default: 20px */

left: 82.0%; /* (18.2% Right Side of Map) | (82.0% Right Side of Screen) | (2.7% Above Map) */
bottom: 1.85; /* (1.85% Default-Fix for all 16:9 resolutions) | (21.0% Above Map) */
}

sağ üste taşınmış olucaktır, ben de aynı yere taşımıştım sunucumda ama emin ol hoş durmuyor yine de sen bilirsin, bu arada eğer daha da yükseltmek istersen veya alçaltmak şu dizini

" bottom: 800px; /* Default: 20px "

editleyerek ayarlayabilirsin, bottom yazan kısım yükseklik oluyor.

DF
kullandığın script esx_customui normalde internette bulunmuyor diye biliyorum elinde olması güzel bir şans. Yerini değiştirmek için esx_customui dosyana gir ordan html e gir ve style.css yi notepad++ ile aç

5.satırda şu kod dizinini bul :

bottom: 20px; /* Default: 20px */

left: 18.2%; /* (18.2% Right Side of Map) | (82.0% Right Side of Screen) | (2.7% Above Map) */
}

bunun şöyle değiştir

bottom: 800px; /* Default: 20px */

left: 82.0%; /* (18.2% Right Side of Map) | (82.0% Right Side of Screen) | (2.7% Above Map) */
}

sağ üste taşınmış olucaktır, ben de aynı yere taşımıştım sunucumda ama emin ol hoş durmuyor yine de sen bilirsin, bu arada eğer daha da yükseltmek istersen veya alçaltmak şu dizini

" bottom: 800px; /* Default: 20px "

editleyerek ayarlayabilirsin, bottom yazan kısım yükseklik oluyor.
Çok teşekkür ederim saolasın

DF
Sorun çözüldüğü için konu tarafımca kapatılmıştır.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!