► Yeni Açılan Sunucumuzda Güçlü ve Aktif Legal Ekipler Arıyoruz!
Aradığımız Ekipler :
► LSPD veya LAPD (Los Santos Police Department veya Los Angeles Police Department)
► Sheriff Departmanı
► BSCO
► SASP
► DOJ
Neler Sunuyoruz?
► Dur Durak Bilmeyen Olaylar: Sürekli aksiyon ve heyecan dolu etkinlikler.
► Yeni Nesil Eşsiz Scriptler: Modern ve inovatif scriptlerle zenginleştirilmiş deneyim.
► Daha Önce Görülmemiş Illegal ve Legal Arası Rol Pasları: Eşsiz ve derinlemesine rol mekanikleri.
► Gelişmiş Roleplay Sistemleri: Gerçekçi ve dinamik oyun deneyimi.
► Eğitim ve Destek: Yeni başlayanlar için kapsamlı eğitim ve sürekli destek.
► Özel Görevler ve Etkinlikler: Ekiplerin becerilerini geliştirebileceği ve ödüller kazanabileceği etkinlikler.
► Deneyimli Kadro: Tecrübeli yönetim ekibi ve mentorlar.
► Özelleştirilebilir Araçlar ve Kıyafetler: Sunucuda özelleştirilmiş araçlar ve şık kıyafetler ile rolünüzü zenginleştirin.
Legal Birimlerimizi Neler Bekliyor?
► Gerçekçi Handlinglere Sahip, Yüksek Kaliteli Araçlar: Her bir aracın gerçekçi sürüş dinamikleri ve yüksek kalitesi.
► Her Birime Özel, Şık ve Kaliteli Kıyafet Paketleri: Ekip üyelerinin profesyonel görünümünü sağlayan özel kıyafetler.
► Özel Rozet Sistemi: Ekip üyeleri için anlamlı rozetler ve işaretler.
► Gelişmiş MDT, Dispatch ve Eşsiz Scriptler (Helicam, Bodycam, Radar vs.): Modern ekipmanlar ve yazılımlarla donatılmış sistemler.
► Disiplin ve Hiyerarşik Düzen: Ekip içindeki düzen ve disiplinin sağlanması.
► Gelişmiş Raporlama ve Analiz Sistemleri: Suç olaylarını ve ekip performansını detaylı bir şekilde takip eden sistemler.
► Kapsamlı Suç Ağı ve Detaylı Rol Mekanikleri: Derinlemesine suç mekanikleri ve rol oynama unsurları.
Sunucumuzun Kısa ve Genel Tanıtımı:
► Whitelist
► %70 Sosyal, %30 Gun
► Birbirinden Kaliteli Roller ve Oyun İçi Dinamikler
► Hard Rollerin Sunucu Karşılığı
► Eşsiz Yeni Nesil Scriptler
► Ekip Yardımları ve Destek
► Uygun Fiyatlı Donate Sistemi
► Deneyimli ve Kaliteli Yetkili Kadrosu
► Her Akşam +15 Aktif Oyuncu
► Waxy Roleplay olarak sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız!
Discord:
Alımlarımız hala aktiftir.
Aradığımız Ekipler :
► LSPD veya LAPD (Los Santos Police Department veya Los Angeles Police Department)
► Sheriff Departmanı
► BSCO
► SASP
► DOJ
Neler Sunuyoruz?
► Dur Durak Bilmeyen Olaylar: Sürekli aksiyon ve heyecan dolu etkinlikler.
► Yeni Nesil Eşsiz Scriptler: Modern ve inovatif scriptlerle zenginleştirilmiş deneyim.
► Daha Önce Görülmemiş Illegal ve Legal Arası Rol Pasları: Eşsiz ve derinlemesine rol mekanikleri.
► Gelişmiş Roleplay Sistemleri: Gerçekçi ve dinamik oyun deneyimi.
► Eğitim ve Destek: Yeni başlayanlar için kapsamlı eğitim ve sürekli destek.
► Özel Görevler ve Etkinlikler: Ekiplerin becerilerini geliştirebileceği ve ödüller kazanabileceği etkinlikler.
► Deneyimli Kadro: Tecrübeli yönetim ekibi ve mentorlar.
► Özelleştirilebilir Araçlar ve Kıyafetler: Sunucuda özelleştirilmiş araçlar ve şık kıyafetler ile rolünüzü zenginleştirin.
Legal Birimlerimizi Neler Bekliyor?
► Gerçekçi Handlinglere Sahip, Yüksek Kaliteli Araçlar: Her bir aracın gerçekçi sürüş dinamikleri ve yüksek kalitesi.
► Her Birime Özel, Şık ve Kaliteli Kıyafet Paketleri: Ekip üyelerinin profesyonel görünümünü sağlayan özel kıyafetler.
► Özel Rozet Sistemi: Ekip üyeleri için anlamlı rozetler ve işaretler.
► Gelişmiş MDT, Dispatch ve Eşsiz Scriptler (Helicam, Bodycam, Radar vs.): Modern ekipmanlar ve yazılımlarla donatılmış sistemler.
► Disiplin ve Hiyerarşik Düzen: Ekip içindeki düzen ve disiplinin sağlanması.
► Gelişmiş Raporlama ve Analiz Sistemleri: Suç olaylarını ve ekip performansını detaylı bir şekilde takip eden sistemler.
► Kapsamlı Suç Ağı ve Detaylı Rol Mekanikleri: Derinlemesine suç mekanikleri ve rol oynama unsurları.
Sunucumuzun Kısa ve Genel Tanıtımı:
► Whitelist
► %70 Sosyal, %30 Gun
► Birbirinden Kaliteli Roller ve Oyun İçi Dinamikler
► Hard Rollerin Sunucu Karşılığı
► Eşsiz Yeni Nesil Scriptler
► Ekip Yardımları ve Destek
► Uygun Fiyatlı Donate Sistemi
► Deneyimli ve Kaliteli Yetkili Kadrosu
► Her Akşam +15 Aktif Oyuncu
► Waxy Roleplay olarak sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız!
Discord:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Alımlarımız hala aktiftir.
Son düzenleme: