Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımsunucum serverlistte gürünmüyor ayrıca ip ile girildiğinde iste freeroam olarak görnüyor
sunucum serverlistte gürünmüyor ayrıca ip ile girildiğinde iste freeroam olarak görnüyor key 64 kişilik key vds den açıyorum ama yine olmuyor yardım edermisiniz ?
sunucum serverlistte gürünmüyor ayrıca ip ile girildiğinde iste freeroam olarak görnüyor key 64 kişilik key vds den açıyorum ama yine olmuyor yardım edermisiniz ?
64 kisilik acip giriyorsa ancak sv_master kodunu ekleyip server listte gözükmüyorsa ayni keyi sizden baska biride kullaniyor olabilir diger keyde süresi bitmis olabilir keymaster dan yeni bir key alip serveri 32 kisiye düsürüp tekrar deneyebilirsiniz