Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tüm eski konuları okudum denedim fakat hiçbir şekilde olmuyor. en son sürümü yükledim sv_master 1 yaptım #sv_master1 yaptım sv_master1 "" yaptım hiçbirşekilde server listte çıkmıyor
Arkadaşlar tüm eski konuları okudum denedim fakat hiçbir şekilde olmuyor. en son sürümü yükledim sv_master 1 yaptım #sv_master1 yaptım sv_master1 "" yaptım hiçbirşekilde server listte çıkmıyor
bahsettiğiniz sv_master kısmı yok onu ben dediğiniz gibi ekledim ayrıca server.cf kısmında 0.0.0.0:31210 kısımlarındaki 0 yerlere sunucu ip adresinimi yazmalıyım