Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son eklediğiniz scriptleri kontrol edebilir misiniz? crash yeme probleminin bir çok sebebi olabiliyor. kişinin aldığı hatayı söylemen gerek bir hata alınıyor sonuç olarak hatayı söylersen yardımcı olalım.
Bu hata FiveM yada o kişi ile alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü sadece sizde değil bir çok kişi bu hatayı almaktadır .
Son eklediğiniz scriptleri kontrol edebilir misiniz? crash yeme probleminin bir çok sebebi olabiliyor. kişinin aldığı hatayı söylemen gerek bir hata alınıyor sonuç olarak hatayı söylersen yardımcı olalım. Ekli dosyayı görüntüle 35621
Bu hata FiveM yada o kişi ile alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü sadece sizde değil bir çok kişi bu hatayı almaktadır .
Peki bir şey daha sorucam mesela F3 menüye bir yere tıklayınca f6menüsünü açmasını istiyorum yada bir komut çalıştırmasını istiyorum o nu nasıl yapabilirim.
Peki bir şey daha sorucam mesela F3 menüye bir yere tıklayınca f6menüsünü açmasını istiyorum yada bir komut çalıştırmasını istiyorum o nu nasıl yapabilirim.
meslekhud scriptinden dolayı sanırım, Clientini incele dediğim gibi birşey bulursun mutlaka bana kalırsa scripti direkt kaldır bug dolu zaten şuna bak :d
lildopeee normalde bir hud scriptini komple içindekileri silip sadece meslek yazan kısmı bıraktım sanırım ondan oldu elinde hiç script varmı ekranda meslek belirmesi için
lildopeee normalde bir hud scriptini komple içindekileri silip sadece meslek yazan kısmı bıraktım sanırım ondan oldu elinde hiç script varmı ekranda meslek belirmesi için
Yorumları okuyamadım üşendim fakat crashlerin çoğunlukla sebebi scriptlerin çakışmasıyla olur yüksek ihtimalle eup'lar.Belli bir yerdemi crash yiyorsun rastgelemi ?