Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Sunucuda Bir Sorun Var Yardım Edin Yürüyemiyorum

Yusufli

Üye
FT Kullanıcı
arkadaşlar bir sunucu paketi yapıyorum yeni bir sorun ile karşılaştım ilk defa sunucuya girdigimde karakterimi yaptıktan sonra yürüyemiyorum sadece alt yani qb-target kullandıgımda yureuyebiliyor multicharacter fln degiştim birkaçtane denedim sorun sanki apartmandada karakter ozelleştirmek isyiormuş gibiydi kısaca 2 kez karakter yaptırıyordu bende qb-apartments i şu şekilde yazdım

Apartments = {}
Apartments.Starting = false
Apartments.SpawnOffset = 30
Apartments.Locations = {}

buna ramen aynı sorun var gibi multichardada spawn apartment kapalı ne yapmalıyım...

düzenleme: Şu Sekilde Degiştirdim Yine aynı

Apartments = {}
Apartments.Starting = false
Apartments.SpawnOffset = 30
Apartments.Locations = {
["apartment1"] = {
name = "apartment1",
label = "South Rockford Drive",
coords = {
enter = vector4(-667.02, -1105.24, 14.63, 242.32),
},
polyzoneBoxData = {
heading = 245,
minZ = 13.5,
maxZ = 16.0,
debug = false,
length = 1,
width = 3,
distance = 2.0,
created = false
}
},
}

DF
Son düzenleme:
Herhangi bir print veya error yok mu ?

ve problemini tam anlayamadım ALT Target'te iken mi yuruyemiyorsun yoksa genel olarak yuruyemiyorsun ve ALT target te iken mi yürüyebiliyorsun bunu netleştirebilir misin.

DF
Herhangi bir print veya error yok mu ?

ve problemini tam anlayamadım ALT Target'te iken mi yuruyemiyorsun yoksa genel olarak yuruyemiyorsun ve ALT target te iken mi yürüyebiliyorsun bunu netleştirebilir misin.
sadece alt targette iken yürüyor

DF
Yani hata kodu vs resim atmadan bir şey söylemek çok zor biri trolüne disablecontrol atmış bile olabilir kurduğun pakette.

DF
qb-multicharacter,qb-apartments ve qb target kullanıyorsan son sürümlerini silip tekrar yüklemeyi denermisin. Özellkikle qb-target basılı iken yürünüyorsa orda da bir sıkıntı olabilir. Hiç biri olmadıysa player lua kısmı qb-core da sorun olabilir.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!