Arkadaşlar merhaba,
Yakın zamanda sunucumuz açılacak. Sunucu için yönetim ekibinde bulunacak arkadaşları arıyorum. Sunucunun istediklerini ve yapabileceklerini seste daha detaylı anlatabileceğim gibi kısa bir özet geçmek isterim. Biliyorsunuz ki uzun süredir fivem sunucuları çok fazla donater vb. olmaya başladı. Bu durum canımızı sıktığından gerçekten kaliteli bir yer olsun istedik. Amacımız kaliteli bir sunucu açmak. İletişim de kuvvetli, saygılı insanları yanımda istiyorum iletişime geçerseniz detaylı tanışır, konuşuruz.
Discord: wilcoox
Fivem Serverinizde Admin Olmak İstiyorum
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Yaşadığınız Yer :
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz :
Günlük Online Süreniz :
Özellikleriniz :
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :
Diğer / Ek :
Fivem Serverimde Yetkili Admin Arıyorum
Sunucu Adı :
Yaş Sınırlaması :
İstediğiniz Günlük Online Süre :
Aradığınız Özellikler :
Diğer / Ek :
Yakın zamanda sunucumuz açılacak. Sunucu için yönetim ekibinde bulunacak arkadaşları arıyorum. Sunucunun istediklerini ve yapabileceklerini seste daha detaylı anlatabileceğim gibi kısa bir özet geçmek isterim. Biliyorsunuz ki uzun süredir fivem sunucuları çok fazla donater vb. olmaya başladı. Bu durum canımızı sıktığından gerçekten kaliteli bir yer olsun istedik. Amacımız kaliteli bir sunucu açmak. İletişim de kuvvetli, saygılı insanları yanımda istiyorum iletişime geçerseniz detaylı tanışır, konuşuruz.
Discord: wilcoox
Fivem Serverinizde Admin Olmak İstiyorum
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Yaşadığınız Yer :
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz :
Günlük Online Süreniz :
Özellikleriniz :
Diğer / Ek :
Fivem Serverimde Yetkili Admin Arıyorum