Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zaman sona fivem geri dönme kararı aldım ancak düzgün rol yapabileceğim bir sunucu bulamadım.Daha çok sosyal rp'nin döndüğü bir sunucu arıyorum.Rol bilgeme güveniyorum.Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
- Adil Yönetim!
- Dengeli Rol Dağılımı!
- Sosyal Mekanlar!
- Güncel Scriptler!
- Ekiplere Meslek & Mekan Desteği!
- Optimize Edilmiş Scriptler!
- Hard Ekonomi!
- Sosyal Etkinlikler!
Herkese merhabalar 07.09.2024 Tarihinde açacağımız sunucu için alımlarımız başlamıştır. Tanıtımı kısa tutacağım direkt link ile tanıtım rehberine ulaşabilirsiniz. Herkese iyi forumlar. https://docs.google.com/document/d/1EnTFhd-i4cMHHmBl_jlqfA0hfljToDy8he6Kzes85ho/edit#heading=h.rmi47o9usp0h...
Uzun zaman sona fivem geri dönme kararı aldım ancak düzgün rol yapabileceğim bir sunucu bulamadım.Daha çok sosyal rp'nin döndüğü bir sunucu arıyorum.Rol bilgeme güveniyorum.Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
SUNUCUMUZUN KISA VE GENEL TANITIMI :
Whitelist
%70 sosyal , %30 gun
Birbirinden kaliteli roller
Göz yormayan mlo ve ymapler
Birbirinden farklı scriptler
Ekip yardımları
Uygun fiyatlı donate sistemi
Kaliteli, işini bilen, her daim aktif yönetim ve yetkili kadrosu
WAXYRP olarak sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız
Discord :