Merhabalar,
Öncekikle kendimi tanıtımıyım ben yaklaşık 3 yıldır aktif olarak RP yapan bir oyuncuyum kendime göre de güzel rollerin döndüğü Hard RP + Sosyal ağırlıklı sunucularda oynadım(Genelde)
yaklaşık bir 6 aydır rol yapmıyorum ve tekrardan rollere dönmek istiyorum bunun için HARD ve Sosyal ağırlıklı P2W olmayan donatesiz bir sunucu aramaktayım. Ekibimi tekrardan toplayabilirsem yaklaşık 6 kişilik aynı kafada rol yapan ekip üyelerimle toplayamazsam da kendim için sunucu arıyorum.
Hala bir sunucu aramaktaysanız, iletişim için discord: irelnq
[WaxyRoleplay] - Dünyasına Adım Atın!
Sunucumuzun Genel Özellikleri:
Whitelist: Özenle seçilmiş oyuncular.
%70 Sosyal, %30 Gun : Roleplay ağırlıklı, ancak aksiyondan da mahrum değilsiniz.
Uygun Fiyatlı Donate Sistemi: Hem cüzdan dostu hem de sunucuya destek olmak isteyenler için özel fırsatlar.
Günlük +15 Aktif Oyuncu: Her gün dinamik bir oyuncu kitlesiyle dolu sunucumuzda hiç sıkılmayacaksınız!
Eşsiz Rol Pasları: Rol yapma deneyiminizi tamamen kişiselleştirin ve farklılaşın.
Kaliteli Yetkili Kadrosu: Deneyimli ve her zaman ulaşılabilir yöneticilerle mükemmel bir oyun deneyimi.
+18 Yaş Üzeri Oyuncu Kadrosu: Olgun ve saygılı bir oyuncu topluluğu.
Aile Yok: Sadece çete ve özel tasarlanmış custom gang alımları açık.
Toxicliğe ve Maymunluğa Geçit Yok: Yetkili kadromuz aktif ve tecrübeli; her oyuncu yakından gözetim altında.
Ekip Alımları ve Yardımlar: Sunucuda ücretsiz ekip kurabilir veya mevcut ekiplerden birine katılabilirsiniz.
Sunucu İmkanları:
Gelişmiş Motel Sistemi: Kendi alanınızı yaratın, rahat yaşayın!
Kaliteli Legal Birimler: Polis ve EMS birimlerimiz, gerçek hayattaki mesleklerine uygun görevlerle sizi bekliyor.
Gelişmiş Mekanik Sistemi: Gerçekçi tamir ve modifikasyon sistemi.
Orta Ekonomi: Denge, her oyuncuya fırsatlar sunar.
6’dan Fazla Yasal İş: Balıkçılık, madencilik, çiftçilik, taksicilik, kuryecilik, tavukçuluk ve odunculuk gibi kazançlı meslekler.
İllegal Meslekler:
Araç parçalama ve tekerlek çalma
Ot yetiştiriciliği
Market, ATM ve banka soygunları
Kara para aklama
İllegal kuryecilik
İllegal mekanik
Etkinlikler:
Her gün: İnanılmaz illegal yarışlar, off-road, halı saha, ralli ve drift etkinlikleri!
2 haftada bir: Maddex ve donate araç ödüllü yarışmalar!
WAXY ROLEPLAY olarak sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız
Discord :