Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar paket yapmaya çalışıyorum fakat steam bulunamadı hatası alıyorum paketteki bir scriptten kaynaklanıyor whitelist scriptini sildim hala aynı başka sunuculara giriyor benimkine girmiyor hangi scriptten kaynaklı olabilir?
Büyük ihtimalle pakette bir hata yapmışsındır scriptleri kontrol et server cfg den portu kontrol et xampp açık mı diye kontrol et
her şeyden kaynaklanıyor olabilir yada sorun senin tarafındandır steam aç kapa yap
Büyük ihtimalle pakette bir hata yapmışsındır scriptleri kontrol et server cfg den portu kontrol et xampp açık mı diye kontrol et
her şeyden kaynaklanıyor olabilir yada sorun senin tarafındandır steam aç kapa yap
Steam WEB API KEY değiştir sorunun düzelicektir. Nasıl yapacağını bilmiyorsan ; server.cfg de web diye arat çıkan sonuç muhtemelen web api key kısmı olacaktır ardından google a Steam Web API Key yaz çıkan anahtarı kopyala ve o kısma yapıştır
Steam WEB API KEY değiştir sorunun düzelicektir. Nasıl yapacağını bilmiyorsan ; server.cfg de web diye arat çıkan sonuç muhtemelen web api key kısmı olacaktır ardından google a Steam Web API Key yaz çıkan anahtarı kopyala ve o kısma yapıştır