Herkese Merhaba arkadaşlar,
Start Roleplay Ailesi Olarak Sizi Sunucumuza Davet Ediyorum.
Sunucu Genel Özellikleri :
Sunucumuz 04.09.2021 Saat 16:00'da açıldı. Yönetim ekibi ve kurucusu gayet ilgili ve RP konusunda epey bilgi sahibi.
i9 işlemci
12GB Ram kapasiteli bir cihaz kullanıyoruz.
Sunucumuz HARD RP ve ORTA EKONOMİ olarak ayarlanmıştır.
3 Legal ve 3 İllegal Olmak Üzere Toplam 6 Adet Para Kazanabileceğiniz Meslek Bulunmakta.
Sizleri Script yağmuruna boğmamak adına optimum seviyede script kullanılmıştır.
Sunucunun FPS optimizasyonu ("GERÇEKTEN") yapılmıştır.
Sunucumuzda yapmak isteğimiz kısacası gerçek manada ROL yapmak isteyenlere bu fırsatı sunmak. Biliyorum bir çoğunuz cıvık troll yapılan sunuculardan bıktınız. O yüzden yaşı büyük insanlarla rol yapmak isteyenler için size sunucumuzu öneriyorum. Lafı daha fazla uzatmaya gerek yok, sonuç olarak deneyim her şeyden önce gelir. Gelin bir deneyin...
Aramıza Katılabileceğiniz Linkleri Bırakıyorum :
Start Roleplay Ailesi Olarak Sizi Sunucumuza Davet Ediyorum.
Sunucu Genel Özellikleri :
Sunucumuz 04.09.2021 Saat 16:00'da açıldı. Yönetim ekibi ve kurucusu gayet ilgili ve RP konusunda epey bilgi sahibi.
i9 işlemci
12GB Ram kapasiteli bir cihaz kullanıyoruz.
Sunucumuz HARD RP ve ORTA EKONOMİ olarak ayarlanmıştır.
3 Legal ve 3 İllegal Olmak Üzere Toplam 6 Adet Para Kazanabileceğiniz Meslek Bulunmakta.
Sizleri Script yağmuruna boğmamak adına optimum seviyede script kullanılmıştır.
Sunucunun FPS optimizasyonu ("GERÇEKTEN") yapılmıştır.
Sunucumuzda yapmak isteğimiz kısacası gerçek manada ROL yapmak isteyenlere bu fırsatı sunmak. Biliyorum bir çoğunuz cıvık troll yapılan sunuculardan bıktınız. O yüzden yaşı büyük insanlarla rol yapmak isteyenler için size sunucumuzu öneriyorum. Lafı daha fazla uzatmaya gerek yok, sonuç olarak deneyim her şeyden önce gelir. Gelin bir deneyin...
Aramıza Katılabileceğiniz Linkleri Bırakıyorum :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: