Merhabalar
Öncelikle belirtmem gerek ki ciddi bir başarı hedefi sunan isimiyle,yönetim kadrosuyla,yazılımcılarıyla bu işi gönülden yapmak isteyen ve ekip oluşturmaya çalışan teccübeli ve yenilikçi bir grup veya oluşum varsa bu oluşumun içinde yer almak isterim.Kendimden bahsetmek gerekirse rol dünyasın da çok fazla zamanını tüketmiş yenilikçi bir kişiliğim ayriyeten oyun ortamında birçok kendi projemde bulunmaktadır şayet istediğim gibi bir yer bulamassam en sonunda iyi bir bütçe ile kendim bunu sağlıyacağım. Üç güne yakındır oyuncular ,yönetim ve kadın oyunculara sorular yöneltmekte her kişiliğin her beynin fikirlerini ve önerilerini diğer serverlar da oluşan problemleri dinlemekteyim sesli ve yazılı olarak ,bunu anket gibi düşünebilirsiniz Arşivini tutmaktayım. Kendim proje olarak küçük değil oyun camiasına büyük projeler katmış bir insanım nasıl büyük projeler izmirde 2 adet oyun mağazası kuruluşu gibi gerçekleştirdiğim büyük projelerim var ayriyeten birçok farklı oyunda yöneticilik yapmış biriyim grafik tasarım olsun, sosyal medya ve reklam gibi kavramları ve şirket yayılması ve ekip çalışmasına sadık ve teccübeli biriyim. tercihim hazırda kurulmuştan çok yeni başlanılacak projelerdir yüksek yaş ortalamalı bir sunucu projeniz varsa ben bu projede yer almak isterim şayet ciddi bir iş çıkarmakta iddalıysanız. Kendim şu anda e-ticaret mousepad üretmekteyim ve geçmişe yönelik isim vermiyorum büyük firmalarla ticaretim gerçekleşmiştir.Belki sunucuya çekiliş ilede destek verme şansım vardır. Tekrardan keyifli oyunlar sağlıcakla kalın.
Adınız :Kaan
Soyadınız :Başaran
Yaşınız :21
Yaşadığınız Yer :İzmir
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz :Yüksek
Günlük Online Süreniz :Sürekli işim bilgisayarla olduğu için genelde online
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :[email protected] veya Discord Kenlaus#6123
Son düzenleme: