Agaaa, FT'de konu acmayali uzun zaman olmus... Neyse simdi bildiginiz gibi gectigimiz günlerde gene y*rak kürek bi dosya çıktı modsa atıyonuz zınk diye kitleniyo. Bende dedim fixliym ve fixledim. Scriptin olayı şu. Kontrol sırasında sanki siz aim alıyormuşsunuz gibi yani herhangi bir aim taskı nativesi vb. değil sanki siz aim alıyormuşsunuz gibi kontrol yapıyor. Eğer amele gibi kitlenirseniz kafanıza kicki yiyonuz loga düşüyonuz. Script standalonedir eventi her frameworkun playerloadedına koyabilirsiniz...
(Dosya sunucumda fix falan diye geçinecek dostlar icin söylüyorum sanmıyorum çünkü dosya TR piyasasına yayılalı 1 hafta falan oldu. Yinede
(Fiyatlar TR kuruna göre pahalı olduğu için FivemTurk için özel bişiler yapmak istedim. FT25 koduyla isterseniz escrow versiyonu isterseniz source code versiyonu %25 indirimli alabilirsiniz)
Config
//
(Dosya sunucumda fix falan diye geçinecek dostlar icin söylüyorum sanmıyorum çünkü dosya TR piyasasına yayılalı 1 hafta falan oldu. Yinede
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
modsa atıp girin sunucunuza zınk diye kitlenecektir.)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Fiyatlar TR kuruna göre pahalı olduğu için FivemTurk için özel bişiler yapmak istedim. FT25 koduyla isterseniz escrow versiyonu isterseniz source code versiyonu %25 indirimli alabilirsiniz)
Config
//
Moderatör tarafında düzenlendi: