Merhaba arkadaşlar
Daha önceden yaptığım F3 menüyü sizinle paylaşmak istedim
* Script Radial-Menu vs. gibi scriptlerin birleşiminden oluşmakta
* Bu menünün tasarımını ve işlevselliğini , kullanım kolaylığını beğendiğim için herşeyi bir arada toplayıp bir araya getirdim
* Script'in 0.3ms gibi resmon değerleri gözükmekte
* Sunucularda göz yoran blipleri düzenlemek amacıyla blip açma kapamayıda içine dahil ettim scripti kullandığınız zaman kıyafetçi,berber,banka gibi vs. bliplerini kapamayı unutmayın çakışma yapabilir.
* Script açık kaynak kodlu şekilde bırakıyorum istediğiniz gibi düzenlebilir, değiştirebilir ve geliştirebilirsiniz
* Script adını değişirseniz bazı fonksiyonlar çalışmayabilir.
Herkese iyi eğlenceler
Bir sorun veya çalışmayan bir fonksiyon ile yardım için discord adresimden ulaşabilirsiniz, yardımcı olurum
Discord Adresim : DaRkLeaF#2454
Daha önceden yaptığım F3 menüyü sizinle paylaşmak istedim
* Script Radial-Menu vs. gibi scriptlerin birleşiminden oluşmakta
* Bu menünün tasarımını ve işlevselliğini , kullanım kolaylığını beğendiğim için herşeyi bir arada toplayıp bir araya getirdim
* Script'in 0.3ms gibi resmon değerleri gözükmekte
* Sunucularda göz yoran blipleri düzenlemek amacıyla blip açma kapamayıda içine dahil ettim scripti kullandığınız zaman kıyafetçi,berber,banka gibi vs. bliplerini kapamayı unutmayın çakışma yapabilir.
* Script açık kaynak kodlu şekilde bırakıyorum istediğiniz gibi düzenlebilir, değiştirebilir ve geliştirebilirsiniz
* Script adını değişirseniz bazı fonksiyonlar çalışmayabilir.
Herkese iyi eğlenceler
Bir sorun veya çalışmayan bir fonksiyon ile yardım için discord adresimden ulaşabilirsiniz, yardımcı olurum
Discord Adresim : DaRkLeaF#2454