Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhabalar forumda gezerken bulduğum m3 motel scripti görmüştüm fakat sorunları vardı elimde full fix m3 envanter bulunmakta fakat motel scriptinde depo sorun çıkartıyordu. Elinde sorunsuz m3 motel scripti olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum teşekkürler iyi forumlar.
m3_motel/client.lua
function OpenMotelInventory() TriggerEvent('m3:inventoryhud:clientpenStash', 'Pink Cage', 'all') end
arat
eğer o satır çıkarsa
function OpenMotelInventory() TriggerEvent('m3:inventoryhud:clientpenStash', 'Motel', 'all') end
bunla değiş sorun düzelebilir.
m3_motel/client.lua
function OpenMotelInventory() TriggerEvent('m3:inventoryhud:clientpenStash', 'Pink Cage', 'all') end
arat
eğer o satır çıkarsa
function OpenMotelInventory() TriggerEvent('m3:inventoryhud:clientpenStash', 'Motel', 'all') end
bunla değiş sorun düzelebilir.
Konu kapatılabilir discord üzerinden bir arkadaş ulaştı ve bana nasıl yapılacağını anlattı m3 inventoryhud'un client lua dosyasına bir satır açmam gerekiyormuş yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Konu kapatılabilir discord üzerinden bir arkadaş ulaştı ve bana nasıl yapılacağını anlattı m3 inventoryhud'un client lua dosyasına bir satır açmam gerekiyormuş yardımlarınız için teşekkür ediyorum.