Selam millet , öncelikle biraz kendimden bahsedeyim aktif olarak 1 yıldır düzenli olarak spor yapmaktayım ilk başlangıcım 1 yıl öncesinde tuna tavus ve testo taylan izleyerek bir anlık bir gaz ile başladım bu serüvene ve PL ile başladım (PowerLifting) böyle ağır ağır kiloları aynı hareketi 10 set 12 tekrar şeklinde yapıyordum ben kaldır indir yapıyorsun çok set çok tekrar güçlenmeye yönelik tamamen. Şuan ise biraz değiştirdim ve Body Building e yöneldim bir süredir ise BB yapıyorum.
Bol bol supplement kullanıyorum her otu boku aldığımı söyleyebilirim ihtiyacım olan supplement konusunda sormak istediğiniz bir konu var ise memnuniyet ile cevaplayabilirim bildiğim kadar.
Bu konuda aslında spor yapanları konu atlına davet ediyorum onların nasıl spora başladığını neler yaptığını merak ediyorum şuan ne yaptıklarını.
Spor yapmayanlar veya yapmak isteyenler soruları olanların sorularını ise cevaplamaya elimden geldiğince hazırım
Bol bol supplement kullanıyorum her otu boku aldığımı söyleyebilirim ihtiyacım olan supplement konusunda sormak istediğiniz bir konu var ise memnuniyet ile cevaplayabilirim bildiğim kadar.
Bu konuda aslında spor yapanları konu atlına davet ediyorum onların nasıl spora başladığını neler yaptığını merak ediyorum şuan ne yaptıklarını.
Spor yapmayanlar veya yapmak isteyenler soruları olanların sorularını ise cevaplamaya elimden geldiğince hazırım