Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bıçak veya silah animasyonları için silahın .meta dosyalarından animasyon kodunu değişmen gerekiyor veya doğru Nativeleri bulman gerek.
Coverda ateş etmeyi engellemek için basit bir native var cfx de görmüştüm;
Kod:
Citizen.CreateThread(function()
while true do
Citizen.Wait(5)
local ped = PlayerPedId()
if IsPedInCover(ped, 1) and not IsPedAimingFromCover(ped, 1) then
DisableControlAction(2, 24, true)
DisableControlAction(2, 142, true)
DisableControlAction(2, 257, true)
end
end
end)
Çok native var gördüğün gibi;
ama şimdilik yukarı da attığım kodu her hangi bir scriptin client.lua 'sının sonuna ekleyerek deneyip bilgi verirsen sevinirim.
Bıçak veya silah animasyonları için silahın .meta dosyalarından animasyon kodunu değişmen gerekiyor veya doğru Nativeleri bulman gerek.
Coverda ateş etmeyi engellemek için basit bir native var cfx de görmüştüm;
Kod:
Citizen.CreateThread(function()
while true do
Citizen.Wait(5)
local ped = PlayerPedId()
if IsPedInCover(ped, 1) and not IsPedAimingFromCover(ped, 1) then
DisableControlAction(2, 24, true)
DisableControlAction(2, 142, true)
DisableControlAction(2, 257, true)
end
end
end)
Çok native var gördüğün gibi;
Ekli dosyayı görüntüle 55620
ama şimdilik yukarı da attığım kodu her hangi bir scriptin client.lua 'sının sonuna ekleyerek deneyip bilgi verirsen sevinirim.
yardımın için teşekkürler cover almayı kapattım ateş etmeyi birini bıçaklamayı sağ tıka basılı tutup sol tık ateş etmek istiyorum bunun için gereken kod nedir ismi vs.
yardımın için teşekkürler cover almayı kapattım ateş etmeyi birini bıçaklamayı sağ tıka basılı tutup sol tık ateş etmek istiyorum bunun için gereken kod nedir ismi vs.