Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşımsnr-tobaccojob | Adıyaman Tütüncülüğü (ESX)
niye bunun creditini falan vermiyon osurarak gülüyorum sana hazır kaynakları editleyip soner-anasınınşeyi soner-ebesininşeyi diye paylaşıp duruyosun bunuda ucubelerle dolu türk platformlarında itibar kazanmak için veya sana 3 kuruş vercek olan müşterine bakın ben bunları kodladım zart zurt diye göstermek için yapıyosun scriptlerini editliğin adamların yazdığı kodun 5 satırını yazamazsın
niye bunun creditini falan vermiyon osurarak gülüyorum sana hazır kaynakları editleyip soner-anasınınşeyi soner-ebesininşeyi diye paylaşıp duruyosun bunuda ucubelerle dolu türk platformlarında itibar kazanmak için veya sana 3 kuruş vercek olan müşterine bakın ben bunları kodladım zart zurt diye göstermek için yapıyosun scriptlerini editliğin adamların yazdığı kodun 5 satırını yazamazsın
12 ay önce yaptığım scripttin creditini vermediğim için özür lildope bey, Hazır kaynakları editleyip kendimde bir şeyler yapmışım ve burada paylaşıyorum. Amacım itibar kazanmak olsa sağa sola sallar 2 paket paylaşıp zaten itibar kasarım + olarak 3 kuruş demişsin ben bu işten 5 kuruş bile kazanmıyorum tamamen zevkine yapıyorum bir şeyler oğrenmek kötü bir şey değildir bence ve adamların yazdığı 5 kod satırını bile yazamassın demişsin, Kimse kimseyle kıyaslanamaz önyargıyla yaklaşıyorsun belkide 2 kod yazacağım nerden bilecen
he bide soner-babasınınnikahı felan demişsin oda tadı tuzu bu işin değiştirmek isteyen değiştirsin getcurrentresource sorgusu fesayre yok kısacası boşa gerek yok yorumun için teşekkürler.