Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, normalde biliyorsunuz ki pistol vb silahlar 200 ve üstü mermi alıyor genelde, ve bu gerçek dışı. Ben silahların belirli bir mermi sayısı üzerine çıkmamasını istiyorum örnek sniper 20 mermiden fazla almasın gibi gibi bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
envanterinin config dosyasına bakar mısın ? SS'te ki gibi kod satırı olması gerekiyor. Tabii qb-inventory kullanıyorsan, diğer envanterleri bilmiyorum.. Ekli fotoğrafa bi bak, o kodlar işine yarayabilir..
envanterinin config dosyasına bakar mısın ? SS'te ki gibi kod satırı olması gerekiyor. Tabii qb-inventory kullanıyorsan, diğer envanterleri bilmiyorum.. Ekli fotoğrafa bi bak, o kodlar işine yarayabilir.. Ekli dosyayı görüntüle 75661