Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar sıfırdan paket topluyorum herşeyi yaptım hatasız bir şekilde sunucu açılıyor es_esxtended yüklü olduğu halde /setjob /giveitem gibi komutlar çalışmıyor neden acaba?
Es_exrended artik ne kullaniyorsan onunla alakalidir mesela o sorun bende de vardi steam ile kayit ettirdigimde kullanamiyordum ama rockstar ile kayit ettirdigimde kullanabiliyodum o gibi bisey olmus olabilir bi kontrol et derim bilgin yoksa discorddan yazabilirsin.
Es_exrended artik ne kullaniyorsan onunla alakalidir mesela o sorun bende de vardi steam ile kayit ettirdigimde kullanamiyordum ama rockstar ile kayit ettirdigimde kullanabiliyodum o gibi bisey olmus olabilir bi kontrol et derim bilgin yoksa discorddan yazabilirsin.