Öncelikle merhaba arkadaşlar ben Nydde
Developerlığını kendim yaptığım sunucumu dün açmış bulunmaktayım. Sağlam yetkili ekibim ve kemik oyuncularımla beraber birbirinden güzel scriptler ve rol kalitesi ile eğleniyoruz, peki sen aramıza katılmak ister misin?
Eğer cevabın evet ise
He unutmadan sunucumuz FPS ve lag sorunu yaşamamanız için optimize edilmiştir. Bunlar siz iyi bir rol deneyimi yaşayın diye verdiğimiz uğraşlardan bir kaçı.
Artık top sende, tek yapman gereken discorda katılmak, kayıdını yaptırmak ve zevkin doruklarında yaşamak?
Developerlığını kendim yaptığım sunucumu dün açmış bulunmaktayım. Sağlam yetkili ekibim ve kemik oyuncularımla beraber birbirinden güzel scriptler ve rol kalitesi ile eğleniyoruz, peki sen aramıza katılmak ister misin?
Eğer cevabın evet ise
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu discord adresinden sunucumuza katılabilir ve eğlenceye dahil olabilirsin.He unutmadan sunucumuz FPS ve lag sorunu yaşamamanız için optimize edilmiştir. Bunlar siz iyi bir rol deneyimi yaşayın diye verdiğimiz uğraşlardan bir kaçı.
Artık top sende, tek yapman gereken discorda katılmak, kayıdını yaptırmak ve zevkin doruklarında yaşamak?