Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scriptlerin tasarımını bir türlü değiştiremiyorum html dosyasını açıyorum full beyaz ekran çıkıyor kısaca herhangi bir scripttin tasarımını vs. değiştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Scriptlerin tasarımını bir türlü değiştiremiyorum html dosyasını açıyorum full beyaz ekran çıkıyor kısaca herhangi bir scripttin tasarımını vs. değiştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1 - Eğer scripti yazan kişi sen dokunma diye html kodunu boş bırakmışsa sende dokunma. (React veya vue kullanmışsa zaten şifreli oluyor genelde bilmiyorsan hiç dokunma)
2 - HTML kodu olmasına rağmen birşey gözükmüyorsa script içerisinde açılan nui için veri gönderiliyor olabilir fakat html kısmında direkt fiveme göre yapılmış olabilir css içerisinden tek tek düzenleyerek yapmak zorundasın. (ne yaptığını bilmiyorsan)
3 - Eğer herşey olması gerektiği gibi olmasına rağmen açılmıyorsa style.css yada herhangi bir css kodunda display: none; yada block kullanılmış olabilir o yüzden girip kontrol et büyük ihtimalle body içerisinde display vardır eğer orada yoksa genel bir container vardır none/block kısmını flex olarak değiştirip deneyebilirsin.