Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullandığınız sürüm Beta sürümü olduğu için böyle bir hata ile karşılaşıyor olabilirsiniz.
Release sürümüne alarak sorunu deneyebilir misiniz? Çünkü beta sürümü oldukça bu tür hatalar yaşanması muhtemel.
Kullandığınız sürüm Beta sürümü olduğu için böyle bir hata ile karşılaşıyor olabilirsiniz.
Release sürümüne alarak sorunu deneyebilir misiniz? Çünkü beta sürümü oldukça bu tür hatalar yaşanması muhtemel.
O kadar çözüm aradık fakat sorunun makinede olduğu kesin onlarla iletişime geçtim hala aynı sorun düzelmiyor arkadaşım format attı modemi sıfırladı fakat kendi bilgisayarımda paketi açınca sorun olmuyordu makineye başka paket kurdum aynı makinede sorun var diye aldığım yerle iletişime geçtim windows sürümü değiştirdik 2 kere hala aynı şimdi zor cevap alıyorum