Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Script sıralaması nasıl ilerler ?

EymeNNNN

Üye
FT Kullanıcı
QBTOESX Projesine başlamak istiyorum. Bu Konu için de forum üzerinde ki qbtoesx temel paketlerden birini kullanacağım. Genellikle bu temellerde belli başlı şeyler azda olsa kurulu oluyor. Fakat benim sorum bu değil.

Temelden başlanılan bir pakette script ekleme sırası nasıl olmalı ? Önce galeri tarzı olaylar mı eklenmeli ? Ya da önce meslekler mi ?

Ayrıca QBTOESX Projesinde önerdiğiniz bir olay var mı ? Şu hatayı sakın yapma ya da şunu projene dahil edersen senin açından iyi olabilir falan filan..

He birde, chat'te /car aracismi & /givemoney ID MIKTAR tarzı komutlar yoksa bunları nasıl ekleriz ?

DF
Son düzenleme:
// Yanlışlıkla düzenlemek yerine cevapla yapmışım.. //

DF
Script Sıralaması Sana Kalmış Tabiki Fakat Temel Şeyleri Önce Yapman Senin İçin İyi Olur Sonrasında Sorduğun Komutlar Altyapında Zaten Vardır. Optimizeyi Sona Bırakma Script Ekledikçe Optimize Et Daha Rahat Olur Başka Aklıma Gelen Yok.

DF
Script Sıralaması Sana Kalmış Tabiki Fakat Temel Şeyleri Önce Yapman Senin İçin İyi Olur Sonrasında Sorduğun Komutlar Altyapında Zaten Vardır. Optimizeyi Sona Bırakma Script Ekledikçe Optimize Et Daha Rahat Olur Başka Aklıma Gelen Yok.
Teşekkürler. Optimizasyon olayını gram bilmediğim için en sona bırakmayı düşünüyorum. Onu da bir yerlerden baka baka ya da çevreden destek alarak yapıcam.

DF
Forum Üzerinde Bir Çok Konu Var Zaten Rahatlıkla Yaparsınız.

DF
hiç ronin_disc dışında paket yapmadım ama yapsaydım bu sırayla yapardım
temeli bitir sonra miscleri hallet en son zor sc lere geç

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!