Merhabalar sizleri Sars rp'ye davet etmek istiyoruz. Sizleri sunucumuzda neler mi bekliyor, anlatalım: -Oluşum kuracağınız ekip için gerekli yardımlar. -Güncel olarak yapılan FPS optimizasyonları ve performans iyileştirmeleri. -GANG ve AİLE alımları açık. -Birbirinden kaliteli araç handlingleri. -Neredeyse SOSYAL RP üzerine kurulmuş bir düzen. -Sars rp Yönetimi olarak bütün tabuları yıkmak için hazırız. Aktif ve ilgili bir yönetim ile karşı karşıya kalacaksınız. [SARS Rp Paket içerikleri] - YENİ EN SON GÜNCEL PAKET - 120 FPS -YÜKSEK FPS OPTİMİZASYONU - GERÇEKÇİ VE MODLU SİLAH SCRİPTİ -BİRDEN FAZLA İL-LEGAL MESLEK -CESİTLİ SOYGUN SCRİPTLER -NORMAL EKONOMİ -KEYİFLİ ROL PASLARI -HİKAYELİ ROL PASLARI - AİLE VE ÇETELERE ÖZEL MALİKANE VE HOODLAR - ÇETELERE ÖZEL GELİŞMİŞ TACO SCRİPTİ - AİLELERE ÖZEL MESLEKLER - AİLE VE ÇETELERE ÖZEL YARDIM PAKETLERİ - DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİNİZ SCRİPTLER - GELİŞMİŞ SCRİPTLİ İŞLETMELER - BİR BİRİNDEN GÜZEL GELİŞMİŞ MESLEKLER - DLC+MODLU ARAÇLAR - İLGİLİ YÖNETİM EKİBİ - KALİTELİ ROLLER ! - KALİTELİ SES EFEKTLERİ İLE - SARS ROLEPLAY , EN İYİLERİN ADRESİ -DAHA FAZLASI VE BİLGİ İÇİN KAYIT BEKLEMEYE GEÇİNİZ -
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.