Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar,
İnternette daha önce paylaşılmamış olan Sandy Shores Jandarma Karakolunu sizlerle paylaşmak istedim. Dilediğiniz gibi düzenleyip kullanabilirsiniz.
Selam arkadaşlar,
İnternette daha önce paylaşılmamış olan Sandy Shores Jandarma Karakolunu sizlerle paylaşmak istedim. Dilediğiniz gibi düzenleyip kullanabilirsiniz.
Maplerin Retextureleri bana aittir. Mapin çoğu kısmının retextureleri daha yapılmadan makinamdan developerim tarafından çalındığı için eski retextureler ile devam etmektedir. Colission dosyaları eski dosyalardır. Haritanın retextureleri benden izinsiz yayılmıştır. Retexturelerin bazı texture isimlerinden polisei yazmaktadır.
Maplerin Retextureleri bana aittir. Mapin çoğu kısmının retextureleri daha yapılmadan makinamdan developerim tarafından çalındığı için eski retextureler ile devam etmektedir. Colission dosyaları eski dosyalardır. Haritanın retextureleri benden izinsiz yayılmıştır. Retexturelerin bazı texture isimlerinden polisei yazmaktadır.
Psikolojik sorunlu arkadaşın ingilizce bilgisi a1 olduğu için sadece retexture kelimesini kullaniyor ve bunu tekrarlayip sanki bir şey biliyormuş havası oluşturmaya çalışıyor. Bide Abi