Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samptan geldim, burada model tasarımı nasıl işliyor
Merhablar, uzun süredir samp oynadım ve orada model, skin ve map tasarımı yaptım. Burada da aynı şekilde 3dsMax kullanılıyor bunu biliyorum. Buradaki tasarım işler aynı samptaki gibi mi veya bunun için bir video var mı?
Üstadımız bu. ben bu youtuberden öğrendim sonrası proje yapa yapa ve gta5 nasıl yapmış diye bakarak ilerliyor.
Codewalker, 3dsmax, blender gibi programları öğrenmen gerekiyor.
Uzun süredir FIVEM modding'i üzerine çalışan deneyimli modder kişiler olarak , sektörü daha iyi tanıtmak, belirli iş olanakları sağlamak ve bazı eğitim desteklerinde bulunmak maksatlı modding üzerine bir discord sunucusu açtık. Sunucunun sizlere katabileceklerine aşağıdan göz atabilirsiniz...