Arkadaşlar merhaba bugün birden fazla kişinin Teamspeak(SaltyChat) oyun odasına atmama sorunuyla karşılaştığını farkettim internetten araştırdım ve bu şekilde bir çözüme ulaştım iyi günler:
Dikkat bu sorunu yaşamıyorsanız paylaştıklarımı uygulamanıza gerek yoktur
Öncelikle fotoğraflarda belirtilen yerlere giriyoruz
?????? ????????? ????? ??̧??̆????? ??? ?????? ???????? ?????? ???̧????̆??? ??????????. ?̧???? ??? ??̧????????? ???? ??????????, ?????????? ???̧?? ??? ??????? ??̆ ??????? ?̧????̧??????. ??? ?????????? ??̈???????? ????, ?.?.?.? ?.?.?.? ?????? ??̈??????????? ????? ??? ? ?????̧ ??????? ???? ????? ???????? ???̆??????????????. ?̈????? ???: ??̈???̈? ?̧????̧???????? ??̧?? ????????? ??????̧ ??????? ?????????????.
İyi Günler
Dikkat bu sorunu yaşamıyorsanız paylaştıklarımı uygulamanıza gerek yoktur
Öncelikle fotoğraflarda belirtilen yerlere giriyoruz
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
?????? ????????? ????? ??̧??̆????? ??? ?????? ???????? ?????? ???̧????̆??? ??????????. ?̧???? ??? ??̧????????? ???? ??????????, ?????????? ???̧?? ??? ??????? ??̆ ??????? ?̧????̧??????. ??? ?????????? ??̈???????? ????, ?.?.?.? ?.?.?.? ?????? ??̈??????????? ????? ??? ? ?????̧ ??????? ???? ????? ???????? ???̆??????????????. ?̈????? ???: ??̈???̈? ?̧????̧???????? ??̧?? ????????? ??????̧ ??????? ?????????????.
İyi Günler