Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Ben Salty Chate Telsiz Sesini değiştirmek için dosyaları attım ama çalışmadı nasıl değiştirebilirim
Telsiz Sesi Dediğim Normal Telsiz Sesini Değiştirmeye Çalışıyorum
Telsiz sesini kendi FiveM dosyalarından değiştiriyorsunuz diye biliyorum. Tam emin değilim ama salty chat'in telsizinde config dosyasında bir siteye uploadlanmış olabilir onu kontrol et. Dediğim gibi tam olarak bilgim yok tahmin yürütüyorum emin değilim.
Windows + R basarak çalıştırı açıyorsunuz. Çalıştıra %appdata% yazıyorsunuz. Açılan sayfada TS3Client dosyasını açıyoruz ve içerisinden plugins klasörüne giriyoruz. Açılan sayfada SaltyChat > default dosyasına giriyoruz ve içerisindeki selfOffMicClick ve selfOnMicClick dosyalarını istediğim ses dosyaları ile değiştiriyoruz. Ayrıca indirdiğimiz ses dosyalarının isminin selfOffMicClick ve seldOnMicClick olması gerekmekte.