Ekibimdeki herkes uzun süreli PD-SD ve HP rolü yaptı bizzat ben hepsinin rolüne kefilim,21-23 gibi bir yaş ortalamamız mevcut.Fivemde sadece PD-SD-HP olarak en az saate sahip arkadaşımızın saati +450 şeklindedir bizzat benim 1000 saate yakınlaşmış olmakta.Çok kalabalık bir pd ekibimiz vardı fakat saçma sunucularla dolu fivem camiasında çok saçma nedenlerden dolayı uyarıldığımız,işimizi ciddiye aldığımız için bize rol öğretmeye çalışan insanlar olduğu için bir çoğu fivemi bıraktı.Kemik kadro olarak da bir süre oynamama kararı aldık.Devamında tekrar bir sunucu arayışına girdik.Ekip olarak 6-7 kişiyiz aramızda bir arkadaşımız da yayıncı olmakta,PD istemiyoruz,başlıkta belirttiğim gibi SAHP veya BCSO istiyoruz önceliğimiz bunlardır,son çare LSSD düşünülebilir fakat belirttiğim gibi SAHP VE BCSO önceliğimizdir.Bastıra bastıra belirtmek istiyorum,AİLE-KARTEL-BARON gibi günümüz Amerika’sında gerçekleşmesi imkansız şeylerin olduğu bir sunucu kesinlikle istemiyoruz,donate araçlarının uçup kaçtığı,parayla sniper satıldığı saçma sunucuları kesinlikle istemiyoruz.Amacımız kaliteli rol olan sunucularda kendimize yer edinmek ve “kemik kadro” olarak adlandırılabileceğimiz şekilde sunucuda oynamak istiyoruz.Rica ediyorum uzun süredir bu fivem camiasında bulunuyoruz,kimin ne olduğunu az çok biliyoruz,bize kendi egolarından yaptıkları hataları göremeyecek yönetim ekipleri ve sunucuya adam çekmek için binbir takla atan,ekip üstüne ekip getirip fazla oyuncunun daha iyi olduğunu düşünen arkadaşlar bu konunun altına davet linki vs. atmasınlar +40 çeken sunucular önceliğimizdir.Herkese iyi forumlar diliyorum.
Rica ediyorum yukarıdaki kriterleri karşılıklı iki taraf için de uyan kişiler dönüş yaparsa sevinirim,bu şekilde kimsenin vakti çalınmamış olur.
Rica ediyorum yukarıdaki kriterleri karşılıklı iki taraf için de uyan kişiler dönüş yaparsa sevinirim,bu şekilde kimsenin vakti çalınmamış olur.
Son düzenleme: