Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Sağ üstteki kısım hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OsakaSK

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar.
Herkesin Mübarek kurban bayramını kutlarım.

Sorum şu;

sağ üstteki Nakit para - Bankadaki para - meslek ve şirket kasası olan kısımda sadece mesleği tutup diğerlerini göstermemek istiyorum.
bunu nasıl yaparım?
teşekkürler...
1777

DF
Script içerisinde oynama yaparsan basit bir şekilde kaldırabilirsin.

DF
biraz kurcaladım banka ve kara para kaldırdım ama şirket parasını kaldıramadım.
extended sakat bi script yanlış yapmak istemediğimden size sordum. bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.

DF
sanırım es_ui bunları sağlıyor

resources\es_ui kısmına git

<div id="cash"/> ' i arat

<!--<div id="starter" style="font-family: 'roboto'; color: white; position: absolute; left: 20%; top: 5%; width: 60%; background: rgba(40, 40, 40, 0.8)"></div>
<div id="container">
<div id="money">
<div id="cash"/>
</div>
</div>-->

tüm bloğu body içini bu kodla değiştir ben çok uzun zaman önce yaptığım için pek bi fikrim yok ama bu nakit parayı yok etmeli diye düşünüyorum

DF

<!--<div id="starter" style="font-family: 'roboto'; color: white; position: absolute; left: 20%; top: 5%; width: 60%; background: rgba(40, 40, 40, 0.8)"></div>
<div id="container">
<div id="money">
<div id="cash"/>
</div>
</div>-->

tüm bloğu body içini bu kodla değiştir ben çok uzun zaman önce yaptığım için pek bi fikrim yok ama bu nakit parayı yok etmeli diye düşünüyorum

es_ui sadece parayı ekler cıkarır

DF
Dostum çok bilmişlik yapacağına yazdığım şeyi oku

<div id="container">
<div id="money">
<div id="cash"/>
</div>
</div>-->

"tüm bloğu body içini bu kodla değiştir ben çok uzun zaman önce yaptığım için pek bi fikrim yok ama bu nakit parayı yok etmeli diye düşünüyorum"
"tüm bloğu body içini bu kodla değiştir ben çok uzun zaman önce yaptığım için pek bi fikrim yok ama bu nakit parayı yok etmeli diye düşünüyorum"

DF

Adama izleyebileceği bir rota verdim ben arkadaşa hazır menü bile atarım ama kendi öğrenmedikten sonra bir şey olmaz gerisini es_extended>html>ui den editleyebilir.

DF
Dostum elimde script var fakat sadece' yukarıya mesleği taşıyıcaksın istersen atayım ?

DF

<div id="container">
<div id="money">
<div id="cash"/>
</div>
</div>-->

Üstad, ben es_uiyi komple paketten çıkardım. O nedenle sağ üstte nakit para zaten yok.
Yani kısacası; işlem yapılacak yer es_ui değil es_extended olmalı.
Yine de teşekkürler...

Aynen öyle. es_ui sağ üstte nakit parayı gösterir. O nedenle es_ui sistemimde yok.

Dostum elimde script var fakat sadece' yukarıya mesleği taşıyıcaksın istersen atayım ?

olabilir. işime yarar. gönderirsen memnun olurum.

DF
Üstad, ben es_uiyi komple paketten çıkardım. O nedenle sağ üstte nakit para zaten yok.
Yani kısacası; işlem yapılacak yer es_ui değil es_extended olmalı.
Yine de teşekkürler...

Aynen öyle. es_ui sağ üstte nakit parayı gösterir. O nedenle es_ui sistemimde yok.

olabilir. işime yarar. gönderirsen memnun olurum.
es_extended>html>ui

DF
es_extended>html>ui

KOD :

<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="css/app.css" />
</head>
<body>

<div id="hud"></div>
<div id="inventory_notifications"></div>

<script src="nui://game/ui/jquery.js" type="text/javascript"></script>
<script src="js/mustache.min.js"></script>
<script src="js/app.js"></script>
</body>
</html>

Tamam da ui.html de nereyi değiştirmem gerekiyor?

DF
lua dosyalarında bir kısmını bulup değiştirebiliyorum.
Ancak bu kez de şirket hesabını bulamadım.

Diğer yandan css yada js lerden birinde de olabilir.ama bulamıyorum.
tam bilgisi olan biri yardımcı olsa süper olur.
Teşekkürler...

DF
<div id="hud"></div>

kısmını kapatman gerekir kapatınca komple tüm hud gider

DF
Şuan sana yardımcı olmak için inceliyorum biraz bekle

DF
Kodun client tarafındaki

şunu içeren satırlarına birazcık bak

ESX.UI.HUD

Bende aktif olmadığı için çok fazla yardımcı olamıyorum kusura bakma

DF
Dostum ben seni yanlış anlamışım kusura bakma bunun için zaten hali hazırda bir script bulunmaktadır.

DF
ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana sanırım biri daha bu scriptten bahsetmişti elimde script var gibisinden yukarıda keşke direkt atsaymış :D

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!