Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Herkesin Mübarek kurban bayramını kutlarım.
Sorum şu;
sağ üstteki Nakit para - Bankadaki para - meslek ve şirket kasası olan kısımda sadece mesleği tutup diğerlerini göstermemek istiyorum.
bunu nasıl yaparım?
teşekkürler...
biraz kurcaladım banka ve kara para kaldırdım ama şirket parasını kaldıramadım.
extended sakat bi script yanlış yapmak istemediğimden size sordum. bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
"tüm bloğu body içini bu kodla değiştir ben çok uzun zaman önce yaptığım için pek bi fikrim yok ama bu nakit parayı yok etmeli diye düşünüyorum"
"tüm bloğu body içini bu kodla değiştir ben çok uzun zaman önce yaptığım için pek bi fikrim yok ama bu nakit parayı yok etmeli diye düşünüyorum"
Adama izleyebileceği bir rota verdim ben arkadaşa hazır menü bile atarım ama kendi öğrenmedikten sonra bir şey olmaz gerisini es_extended>html>ui den editleyebilir.
Üstad, ben es_uiyi komple paketten çıkardım. O nedenle sağ üstte nakit para zaten yok.
Yani kısacası; işlem yapılacak yer es_ui değil es_extended olmalı.
Yine de teşekkürler...
Üstad, ben es_uiyi komple paketten çıkardım. O nedenle sağ üstte nakit para zaten yok.
Yani kısacası; işlem yapılacak yer es_ui değil es_extended olmalı.
Yine de teşekkürler...
Aynen öyle. es_ui sağ üstte nakit parayı gösterir. O nedenle es_ui sistemimde yok.
Senin es_extended in görüntüsü bu.
Üstad ben sağ üstte sadece Emniyet Amiri yazsın istiyorum. Nakit para - Banka - Kara para ve şirket parasını göstermek istemiyorum.