Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır, ayarlamadım. Fivem map skater ve hipster içerisindeki lokasyonlar değiştirilerek insanlar bu durumda şehir içerisindeki bir yerde spawnlanabilir ama esas sorun olan kaydedilen yerde neden spawnlamıyor onu bulamıyorum.
Hocam bu sorun genellikle es_extended kaynaklı oluyor. Sonradan es_extended ınıza kod eklediniz mi. Yanlış eklemiş olduğunuz kod satırı bile bu hataya neden olabilir ne yazık ki.
v1 es_extended sanırsam limitliydi tam hatırlamıyorum yalan olmasın
Hayır, ayarlamadım. Fivem map skater ve hipster içerisindeki lokasyonlar değiştirilerek insanlar bu durumda şehir içerisindeki bir yerde spawnlanabilir ama esas sorun olan kaydedilen yerde neden spawnlamıyor onu bulamıyorum.
Anladım, yukardaki arkadaşların belirttiği gibi sorun genellikle es_extended veya esx_identity kaynaklı oluyor. Eğer illaki spawnmanager değiştireceğim diyorsanız, discord üzerinden size kendi kullandığım sorunsuz spawnmanageri atabilirim
Oyundan çıkış yapan karakterin o anki koordinatlarını databaseye kayıp edip etmediğini anlamanın tek yolu oyundan çıkış yaparken ki koordinatların resmini çekip , database üzerinden karakterin koordinatları ile karşılaştırmak . Sonrasında zaten hangi script kaynaklı olduğunu adım adım çözebilirsiniz .