Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fivem saatim 26 ama 2020'den beri Youtube'dan hard roleplay izliyorum yani rol bilgisi sıkıntım yok. Non-wl sunuculardan başlayayım dedim ama trollerden oyun oynanmıyor. Her köşesi aile ve çete olmayan, saat sınırı düşük wl bir sunucu arıyorum.
Fivem saatim 26 ama 2020'den beri Youtube'dan hard roleplay izliyorum yani rol bilgisi sıkıntım yok. Non-wl sunuculardan başlayayım dedim ama trollerden oyun oynanmıyor. Her köşesi aile ve çete olmayan, saat sınırı düşük wl bir sunucu arıyorum.
Fivem saatim 26 ama 2020'den beri Youtube'dan hard roleplay izliyorum yani rol bilgisi sıkıntım yok. Non-wl sunuculardan başlayayım dedim ama trollerden oyun oynanmıyor. Her köşesi aile ve çete olmayan, saat sınırı düşük wl bir sunucu arıy