- Discord
- rwaynex
Merhabalar sizlere bugün aktif olarak geliştirdiğim paketimi tanıtmak istiyorum.
Paket içeriği nedir?
Paket içeriğinde sizlereÜcretli olarak satışı olan scriptlerin "Satın Alınmış", şahsım tarafından geliştirilen paketi sunmaktayız. Paket içeriğinde herhangi bir sızıntı veya çalıntı script bulunmamaktadır. Paket içeriği, +80 kişi tarafından rahatlıkla oynanabilir olduğunu gözlemleyerek sizlere sunmaktayız. Normal bir sunucu açtığınızda sizlere sorun oluşturmaması için elimizden geleni yaptık. Ayrıca, toplama veya çalıntı paketlerden uzak duruyoruz. Aldığımız her sistem için kuruşu kuruşuna ödeme yaptık veya sizlere geliştirilmiş bir şekilde sunduk.
Farkımız nedir?
Sizlere destekte sorun yaşamanızı minimuma indirerek yardımcı olmaya çalışmaktayım. Biliyorum, bu konuda söz verip arkasında durmayan birçok insan var. Eğer bizlere nasıl güveneceksiniz diye şüphe duyuyorsanız, referanslarımız ve müşterilere olan yaklaşımımız konusunda soracağınız birçok insan yardımcı olmaktadır.
Referanslar?
Tanıyabileceğiniz ve bilgi sahibi olabileceğiniz sunucuları aşağıda listeledik:
- LRX Roleplay
- Cohiba Roleplay
- Enka Roleplay
- Odeon Roleplay
- Odin Roleplay
- WDRP
- Caelornia V / Caelornia SA:MP (2 platformda destek sağlanmıştır.)
Fiyat konusu
Sizlere elimizden geldiğince fiyatı stabil ve satın alınabilecek seviyede sundum. Ancak, elbette emeklerimizin karşılığı için bu bir miktar uygun olmayabilir.
Sistemler ;
Inventory
Radial menu
Telefon
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hud
Bungalov Evler
Telsiz
Erotic Menu
Doğruluk mu Cesaret mi?
ATM Soygunu
Polis bildirimi
MDT
Ev Sistemi
Sosyal Alanlar
Banka
Pozisyon
Not Defteri
Boom Box
Motel
Doktor Sedye işlemleri
Araç Satın alma, Galeri Mesleği
Etkinlik
Hunting
Paket genel içeriği şu şekildedir. Şu anlık sadece bunu gösterebiliyorum. Devamını görmek için açıklama kısmındaki Discord adresimize gelip bir "ticket" açarsanız, size yardımcı olabilirim.