- Discord
- BatuLR#2711
Merhaba Fivemturk Ailesi Serverıma Sosyal RP Döndürebilecek Kasaba Sistemine Ayak Uydurabilecek Rol Paslamasını Bilecek Oyuncular Arıyorum
Serverımız Özel Scriptler İle Donatılmıştır Oyuncu Kalitemiz Gayet Yüksek Geldiğinizde Zaten Büyük Bir Karşılık Aldığınızın Farkına Varacaksınız FPS SORUNU ASLA YOK KASABA SİSTEMİ OLDUĞUMUZ İÇİN BU TARZ SIKINTILAR YANIMIZDAN BİLE GEÇMİYOR
Gayet Kaliteli +18 Dakikasında Her İşe Bakan Çalışkan Ve Hard RP Yapan YÖNETİM EKİBİ!
NOT= Ekibinizde 18 Yaş Altı Birisi Var İse Bilgisine Göre Referans İle Alımı Yapılabilir. Terim Bilmesine Gerek Yok Terime Değil Bilgiye Bakıyoruz
İletişim İçin = Batu/Lauromeister/Dublajman#2711
İletişim İçin 2 =
SERVERDAN GÖRÜNTÜLER!
VİDEOLAR!
(YAZILARIN ÜSTÜNE TIKLAYARAK VİDEOLARA ULAŞABİLİRSİNİZ)
Serverımız Özel Scriptler İle Donatılmıştır Oyuncu Kalitemiz Gayet Yüksek Geldiğinizde Zaten Büyük Bir Karşılık Aldığınızın Farkına Varacaksınız FPS SORUNU ASLA YOK KASABA SİSTEMİ OLDUĞUMUZ İÇİN BU TARZ SIKINTILAR YANIMIZDAN BİLE GEÇMİYOR
Gayet Kaliteli +18 Dakikasında Her İşe Bakan Çalışkan Ve Hard RP Yapan YÖNETİM EKİBİ!
NOT= Ekibinizde 18 Yaş Altı Birisi Var İse Bilgisine Göre Referans İle Alımı Yapılabilir. Terim Bilmesine Gerek Yok Terime Değil Bilgiye Bakıyoruz
İletişim İçin = Batu/Lauromeister/Dublajman#2711
İletişim İçin 2 =
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
SERVERDAN GÖRÜNTÜLER!
VİDEOLAR!
(YAZILARIN ÜSTÜNE TIKLAYARAK VİDEOLARA ULAŞABİLİRSİNİZ)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.