Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam Heidisql üzerinden oturum açmak istediğimde şifre v.b yazmadan direk açıyorum bu hata ile karşılaşıyorum vds üzerinde şuan benim görebildiğim bir problem yok
Cok once karsilasmistim verdigim cevap hatalj olabilirrr
1- SERVER.CFG ye gir ctrl F root yaz ardindan password kisminda bir sifre yaziyorsa onu sil (passwordu degil sadece sifreyi) kullanici adinida root yap
2-eger; bahsettigim islem ise yaramadiysa
Sql ciktiniz sifrelidir
Cok once karsilasmistim verdigim cevap hatalj olabilirrr
1- SERVER.CFG ye gir ctrl F root yaz ardindan password kisminda bir sifre yaziyorsa onu sil (passwordu degil sadece sifreyi) kullanici adinida root yap
2-eger; bahsettigim islem ise yaramadiysa
Sql ciktiniz sifrelidir
Appserv'i silmenize gerek yok, windows arama bölümünde reset mysql password olarak aratırsanız yeni şifre oluşturarak giriş yapabilirsiniz, iyi forumlar.